Cross-over tas “Camera”

Via de website kwam een vraag binnen of ik een klein handtasje wilde maken om een telefoon en wat kleine spulletjes mee te kunnen nemen. Het resultaat is best leuk geworden al zeg ik zelf. En al is dit nu het 3e tasje wat ik gemaakt heb in de vorm van een camera ze zijn toch allemaal weer anders, en dat vind ik zelf juist wel leuk.

Hier onder zal ik een paar foto’s plaatsen om het eindresultaat te laten zien. Hopelijk is de gene voor wie het tasje gemaakt is ook blij er mee.

 

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site maakt gebruik van cookies. Deze cookies gebruik ik om bezoekersaantallen bij te houden. Dit profiel is niet gekoppeld aan uw naam, adres, e-mailadres en dergelijke. Ik kan zo alleen zien wanneer, hoevaak en welke pagina’s van mijn site bezocht worden. Als u do not track aan heeft staan wordt u niet geregistreerd als bezoeker. Ik heb respect voor uw privacy.

Sluiten