Zeefdrukken

Vandaag mijn eerste t-shirt bedrukt. Was even spannend of mijn ontwerp niet te gedetailleerd was. Mijn eerste druk op een linnetas was niet helemaal gelukt, omdat ik iets te enthousiast was met mijn inkt. Maar het t-shirt wat ik hierna heb bedrukt, is goed gelukt al zeg ik het zelf. Dus dit smaakt naar meer.

 

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site maakt gebruik van cookies. Deze cookies gebruik ik om bezoekersaantallen bij te houden. Dit profiel is niet gekoppeld aan uw naam, adres, e-mailadres en dergelijke. Ik kan zo alleen zien wanneer, hoevaak en welke pagina’s van mijn site bezocht worden. Als u do not track aan heeft staan wordt u niet geregistreerd als bezoeker. Ik heb respect voor uw privacy.

Sluiten