Avond 4 daagse

Deze week was het de week van de “avond 4 daagse”. De aller eerste van Julie, en voor mij de eerste in Tilburg. Met veel plezier en gemak hebben we samen met een aantal klasgenootjes alle 4 de dagen gelopen.

traditioneel (voor Brabant denk ik) worden op de laatste dag de lopers binnen gehaald door familie en vrienden, en vervolgens behangen met snoepjes en medailles. Iedereen die mij een beetje kent, weet dat ik ook graag de lopers wil toejuichen en belonen voor hun prestatie. Maar snoep is niet echt mijn ding, ik ga altijd liever voor iets blijvends een herinnering. Dus gister avond druk geweest met tekenen. Vanochtend bedacht ik mij opeens dat het geen medaille moest worden maar een T-shirt. Dus ff snel een leuk en speels ontwerp gemaakt. Daarna snel langs de winkel voor t-shirts, knoopjes en strikjes. Even wat gestoeid met de printer en aan het einde van de middag had ik 3 leuke t-shirts, voor 3 stoere meiden. Vanavond hebben deze meiden de laatste wandeldag dan ook trots met hun t-shirt de 5 km op hun gemak afgelegd, en onder een hoop aanmoediging van alle ouders, vrienden en bekende van de lopers de laatste meters afgelegd naar de “o” zo welverdiende medaille. De medaille die heel zorgvuldig en met alle precisie werd neergelegd op het tafeltje, om vervolgens tevreden en heel moei in slaap te vallen.

We hebben nu de smaak te pakken, dus tot volgend jaar !!

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site maakt gebruik van cookies. Deze cookies gebruik ik om bezoekersaantallen bij te houden. Dit profiel is niet gekoppeld aan uw naam, adres, e-mailadres en dergelijke. Ik kan zo alleen zien wanneer, hoevaak en welke pagina’s van mijn site bezocht worden. Als u do not track aan heeft staan wordt u niet geregistreerd als bezoeker. Ik heb respect voor uw privacy.

Sluiten