Magneetjes in z-tangel stijl

Als ik erg onrustig ben, veel aan mijn hoofd heb, dan pak ik het liefst mijn pen en iPad om te gaan tekenen. Toen ik op een avond weer eens wat zat te tekenen ontstond er een vos, en deze heb ik ingevuld in de z-tangle stijl. Het werkt erg rustgevend (van de z van Zen). Ik begin en kijk waar het eindigd. Het grappige is dat ik niet een beeld heb van hoe het moet worden, maar kijk wat er in mijn hoofd opkomt en dat teken ik. Ik heb nu 3 verschillende tekeningen gemaakt een vos, konijn en een kat, en deze heb ik af gedrukt op magneet papier. Het resultaat is een leuke gedetaileerde tekening, en niet onbelangrijk een leeg hoofd ?.

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site maakt gebruik van cookies. Deze cookies gebruik ik om bezoekersaantallen bij te houden. Dit profiel is niet gekoppeld aan uw naam, adres, e-mailadres en dergelijke. Ik kan zo alleen zien wanneer, hoevaak en welke pagina’s van mijn site bezocht worden. Als u do not track aan heeft staan wordt u niet geregistreerd als bezoeker. Ik heb respect voor uw privacy.

Sluiten