Mijn bestelling is gearriveerd !

yessss…. vandaag kwam mijn bestelling van zeefdrukland.nl binnen. Dat betekend dat ik nu snel mijn zeefdrukramen moet gaan maken en dat ik de zolder moet gaan opruimen om te gaan zeefdrukken !!

Ik heb zo veel zin om het te gaan proberen, maar heb geen zin om op te ruimen ?.

Moet toch maar proberen om mijn moed te verzamelen en begin te maken aan het opruimen van mijn werkplek voordat ik kan beginnen aan “the fun part”.

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site maakt gebruik van cookies. Deze cookies gebruik ik om bezoekersaantallen bij te houden. Dit profiel is niet gekoppeld aan uw naam, adres, e-mailadres en dergelijke. Ik kan zo alleen zien wanneer, hoevaak en welke pagina’s van mijn site bezocht worden. Als u do not track aan heeft staan wordt u niet geregistreerd als bezoeker. Ik heb respect voor uw privacy.

Sluiten