Carnaval

Voor iemand van boven de rivieren, is het vieren van carnaval niet heel vanzelf sprekend. Ik vind het zelf nog al ongemakkelijk om me zelf te transformeren naar een Heidi, Roodkapje of een indiaan. Maar wat doe je dan als je beloofd hebt om te gaan helpen op school met de carnaval, dan moet je toch iets aan. Ik heb besloten om een t-shirt te maken, met het wapen van Tilburg met een Haagse tekst er onder wat overeenkomt met het thema van dit jaar. Een glitterjasje en een knalroze bob-line pruik moeten de outfit compleet maken. Nu nog maar moet verzamelen om het ook echt aan te trekken. Allaaaaaaaaf !!!??

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site maakt gebruik van cookies. Deze cookies gebruik ik om bezoekersaantallen bij te houden. Dit profiel is niet gekoppeld aan uw naam, adres, e-mailadres en dergelijke. Ik kan zo alleen zien wanneer, hoevaak en welke pagina’s van mijn site bezocht worden. Als u do not track aan heeft staan wordt u niet geregistreerd als bezoeker. Ik heb respect voor uw privacy.

Sluiten