Even ontstressen

Even ontstressen lukt bij mij vaak door te tekenen. Vroeger pakte ik mijn schetsblok, en nu mijn tablet.Vandaag had ik weer zo’n ontstress moment en resultaat is best grappig. Het is niet het mooiste of netste werk, maar wel vrolijk en kleurrijk. Het ontstressen is weer zo goed gelukt dat ik nu weer stress omdat het weer veelste laat is en ik nu echt naar bed moet. Oeps ………..de tijd gaat ook zo snel…..

nog even snel delen met iedereen en dan lekker slapen.

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site maakt gebruik van cookies. Deze cookies gebruik ik om bezoekersaantallen bij te houden. Dit profiel is niet gekoppeld aan uw naam, adres, e-mailadres en dergelijke. Ik kan zo alleen zien wanneer, hoevaak en welke pagina’s van mijn site bezocht worden. Als u do not track aan heeft staan wordt u niet geregistreerd als bezoeker. Ik heb respect voor uw privacy.

Sluiten