Tester DIY-Box

Ik ben een aantal weken geleden uitgekozen om een DIY-Box te gaan testen. Ik was verrast toen ik hoorde dat ik bij een selecte groep van 25 mensen hoorde, die de box mochten gaan testen. In de netjes verzorgde box zaten 4 kleine opdrachten die uit gevoerd moesten worden en in een besloten Facebook groep werden gedeeld. Het had iets spannends, wat vinden mensen van het resultaat ? En wat maken de andere leden ?

ik ga hier onder een aantal foto’s delen van mijn resultaat van de opdrachtjes. Omdat het om een besloten project gaat kan ik hier nog niet de naam van de box vertellen, maar door het laten zien van de foto’s kan ik wel een kleine impressie geven.

 

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site maakt gebruik van cookies. Deze cookies gebruik ik om bezoekersaantallen bij te houden. Dit profiel is niet gekoppeld aan uw naam, adres, e-mailadres en dergelijke. Ik kan zo alleen zien wanneer, hoevaak en welke pagina’s van mijn site bezocht worden. Als u do not track aan heeft staan wordt u niet geregistreerd als bezoeker. Ik heb respect voor uw privacy.

Sluiten