Weer druk bezig met mijn site!

Na een radiostilte van een paar maanden, vond ik het maar weer eens tijd om met mijn site verder te gaan.

ik was niet blij met mijn vorige site, het was niet een echte “BY AMANDA” look. Dus na een aantal avonden druk tekenen op mijn iPad  had ik een nieuwe background en een nieuw logo. Nog een leuk wordpress theme gezocht die het plaatje in mijn ogen compleet maakte. E voila zie hier mijn nieuwe site. Hij is nog steeds niet helemaal af, ik wil het logo iets minder prominent op de site en nog wat fine tuning wat betreft een knopje hier en een knopje daar. Belangrijkste is dat ik op de goede weg ben en er weer steeds meer zin in krijg om verder te gaan met mijn site.

ik heb me voorgenomen om nu met enige regelmaat berichten te plaatsen waarin ik nieuw werk laat zien of vertel over mijn iedeeen voor nieuwe projectjes.

Mijn laatste project was het maken van raamhangers van boomstronk schijfjes. Ik heb bij een van de goedkope snuffel winkels een zakje met schijfjes met daarop krijtverf gekocht. Ik had toen ik ze kocht nog geen ideee wat ik er mee ging doen. Na eerst met het krijtje wat er bij zat geprobeerd te hebben, maar er totaal niet uitzag, omdat het krijtje zo groot was dat met 1 letter het schijfje al volledig bedekt was. Toen bedacht ik me dat ik een witte fineliner had en ben begonnen om gewoon wat vormen te tekenen. Het uit eindelijke resultaat vind ik best mooi. Dit is typisch een voorbeeld van een projectje wat spontaan ontstaat. En vaak zijn dat de leukste.

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site maakt gebruik van cookies. Deze cookies gebruik ik om bezoekersaantallen bij te houden. Dit profiel is niet gekoppeld aan uw naam, adres, e-mailadres en dergelijke. Ik kan zo alleen zien wanneer, hoevaak en welke pagina’s van mijn site bezocht worden. Als u do not track aan heeft staan wordt u niet geregistreerd als bezoeker. Ik heb respect voor uw privacy.

Sluiten