Traktaties maken.

Er is een jarig !!! En dat is mijn kleine meisje. Dan is de vraag wat gaan we trakteren. Ik heb dagen lang gesurft over het internet opzoek naar ideeen, maar niks was echt WoW. Tot we op het idee van een DIY-armbandje kwamen, en dat pakte best leuk uit al zeg ik het zelf.

Probleem 2 was wat doen we dan voor de jongetjes ? Want een armbandje is vaak niet iets waar een jongetje van 5 jaar van droomt. Het werd een stuiterbal (ook niet alles grootste wens, maar in ieder geval leuker dan een armbandje) En dan wel een beetje gepimpt, om hem iets leuker te maken.

Ik wilde het toch even delen op mijn site omdat ik het resultaat toch best grappig vind.

 

 

 

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site maakt gebruik van cookies. Deze cookies gebruik ik om bezoekersaantallen bij te houden. Dit profiel is niet gekoppeld aan uw naam, adres, e-mailadres en dergelijke. Ik kan zo alleen zien wanneer, hoevaak en welke pagina’s van mijn site bezocht worden. Als u do not track aan heeft staan wordt u niet geregistreerd als bezoeker. Ik heb respect voor uw privacy.

Sluiten