Iets nieuws

Ik kreeg de tip om gewoon te beginnen aan een tekening zonder dat ik van te voren bedacht had hoe het er uit moest komen te zien. Dan kon het ook niet tegen vallen omdat er geen verwachting zou zijn.

Ik begon met een oranje streep, hier wat vorm in gebracht en zo ontstond de tekening met de hagedis. Ik ben gewoon met kleuren gaan werken en met het zetten van de lijnen ontstond de tekening. En eigenlijk ben ik best tevreden met het resultaat. Ik wil kijken of ik ze ook  iets groter kan maken wellicht met andere dieren er in verstopt. Maar ik wil het niet te veel van te voren gaan uitdenken omdat dat het dan het spontane karakter verliest. Daarnaast ga ik weer verwachtingen scheppen en kan het dan alleen maar weer tegen vallen.

 

 

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site maakt gebruik van cookies. Deze cookies gebruik ik om bezoekersaantallen bij te houden. Dit profiel is niet gekoppeld aan uw naam, adres, e-mailadres en dergelijke. Ik kan zo alleen zien wanneer, hoevaak en welke pagina’s van mijn site bezocht worden. Als u do not track aan heeft staan wordt u niet geregistreerd als bezoeker. Ik heb respect voor uw privacy.

Sluiten