Weer en stukje verder….

Ik ben weer een stukje verder. Wat stukjes geschreven voor op de site, wat plaatjes en foto’s toegevoegd. Langzaam maar zeker begint alles meer vorm te krijgen. Ik ben nog lang niet tevreden  en wil de plaatjes meer gaan integreren , maar om alvast een beeld te krijgen het er toch maar even ingezet.

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site maakt gebruik van cookies. Deze cookies gebruik ik om bezoekersaantallen bij te houden. Dit profiel is niet gekoppeld aan uw naam, adres, e-mailadres en dergelijke. Ik kan zo alleen zien wanneer, hoevaak en welke pagina’s van mijn site bezocht worden. Als u do not track aan heeft staan wordt u niet geregistreerd als bezoeker. Ik heb respect voor uw privacy.

Sluiten