Website krijgt een make-over.

Zoals je waarschijnlijk al gezien heeft ben ik langzaam mijn website een make-over aan het geven. Hij wordt iets strakker, andere kleuren (die beter bij mij passen) zodat het allemaal weer iets volwassener oogt. Sinds kort heb ik ook een Instragram account (deze kun je vinden onder de link naast mijn logo). Op Instagram zal ik steeds nieuwe foto’s uploaden, dus ben je nieuwschierig naar waar ik de laatste tijd mee bezig ben geweest neem hier dan even een kijkje. Ik ben nog lang niet klaar met mijn site, maar zal hem beetje bij beetje aanpassen, zodat hij niet uit de lucht hoeft. Ik hoop dat je met plezier rond zult kijken, en dat je nog eens terug komt. Je kunt via het contactformulier ook altijd een berichtje achterlaten. Heb je ideeen, vragen of tips dan kun je deze hier ook achterlaten.

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site maakt gebruik van cookies. Deze cookies gebruik ik om bezoekersaantallen bij te houden. Dit profiel is niet gekoppeld aan uw naam, adres, e-mailadres en dergelijke. Ik kan zo alleen zien wanneer, hoevaak en welke pagina’s van mijn site bezocht worden. Als u do not track aan heeft staan wordt u niet geregistreerd als bezoeker. Ik heb respect voor uw privacy.

Sluiten