Bullet journal

Ik ben nu al weer een tijdje bezig om dagelijks een pagina te vullen in mijn bullet journal, en zo gaande de tijd zie ik langzaam maar zeker verandering/vordering in mijn werk. Ik heb nu ook ecoline ontdekt en samen met de ecoline stiften en pental touche brush pennen kan ik steeds leukere dingen maken.

Ik probeer in mijn journal dan ook wel echt mijn eigenstijl te maken en behouden, ookal ben ik soms wel wat uitstapjes aan het maken om ook wat meer te proberen met vellen voorbedrukt papier en zelf getekende stickers wat meer traditionelere bullet journal te maken. Maar ik merk wel hoe meer ik probeer hoe meer ik er achterkom wat mijn stijl is, en dat het fijner voelt om hier aan vast te houden en uit te bereiden, i.p.v. proberen iets na te maken wat ik bij andere heb gezien. Buiten dat het niet zo goed voeld, kan ik mijn ei er ook minder in kwijt, waardoor het voor mij minder ontspannend werkt.

hier onder weer een impressie van mijn bullet journal tot nu toe.

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site maakt gebruik van cookies. Deze cookies gebruik ik om bezoekersaantallen bij te houden. Dit profiel is niet gekoppeld aan uw naam, adres, e-mailadres en dergelijke. Ik kan zo alleen zien wanneer, hoevaak en welke pagina’s van mijn site bezocht worden. Als u do not track aan heeft staan wordt u niet geregistreerd als bezoeker. Ik heb respect voor uw privacy.

Sluiten