Theepot en de maan

Afgelopen maanden ben ik druk bezig geweest met illustraties te maken voor het prentenboek wat geschreven is door Patricia Djukic van Doenya’s danswereld. Het boek verteld het verhaal van een bijzondere ontmoeting die plaats vind tussen de theepot en de “magische” maan. Laat je mee nemen in deze mooie fantasie wereld. Het boek is bedoeld als uitgangspunt voor dans/bewegings opdrachtjes voor peuters. Op 7 februari zal het prentenboek worden gepresenteerd aan geïnteresseerde. Wil je ook komen dan kun je je opgeven via info@doenyasdanswereld.nl.

ik ben echt super benieuwd naar alle reacties, en natuurlijk naar de opkomst.

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site maakt gebruik van cookies. Deze cookies gebruik ik om bezoekersaantallen bij te houden. Dit profiel is niet gekoppeld aan uw naam, adres, e-mailadres en dergelijke. Ik kan zo alleen zien wanneer, hoevaak en welke pagina’s van mijn site bezocht worden. Als u do not track aan heeft staan wordt u niet geregistreerd als bezoeker. Ik heb respect voor uw privacy.

Sluiten